SPORTURI  »  AUTO  »  SALON

Revine unul dintre cele mai atractive saloane auto » Timp de 10 zile se reia Salonul Auto Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 16:42

Şi în acest an iubitorii maşinilor de firmă vor avea şansa să participe la unul dintre cele mai atractive saloane auto din Bucureşti. Între 19 şi 28 octombrie 2012 va avea loc la Romaero Băneasa o nouă ediţie a Salonului Auto Bucureşti.

"Pentru acest an venim în întîmpinara tuturor cu 10 zile de expoziţie, interval care majoritatea firmelor care vor participa la tîrg vor avea posibilitatea se a stabili cît mai multe contracte. În atenţia vizitatorilor ne propunem să venim cu un număr cît mai mare
de mărci prezente, premiere naţionale precum şi cu un pavilion impresionant de accesorii auto", spun organizatorii.

Cei care se ocupă de aproape o lună de evenimentul care va avea loc în luna octombrie a acestui an, lucrează la foc automat pentru ca totul să iasă ca la carte. "Lucrăm de 15 ani în industria organizării de evenimente în calitate de organizatori. Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii, Salonul Auto Braşov, Winter Safari 4x4, Adventure 4x4, Salonul Auto Timişoara şi Salonul Auto Bucureşti Tuning şi Sport au fost organizate de noi, iar publicul şi vizitatorii au fost extremi de mulţumiti", au mai precizat organizatorii salonului auto.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează