SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Robert Kubica despre revenirea sa în Formula 1: ”E aproape imposibil”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 15:34

Polonezul Robert Kubica a mărturisit că revenirea sa în Formula 1 este ”aproape imposibilă” în acest moment, pentru că toată atenţia sa este centrată pe raliuri.

”Mi-ar plăcea să fiu capabil să conduc o maşină de Formula 1 pe unul sau două circuite pentru a vedea cum mă descurc. Dar nu are sens să fac un test pentru o zi, dacă nu pot să concurez”, a declarat Robert Kubica pentru BBC.

”Cred că există o singură persoană care poate judeca ce fac eu la volan şi aceea sînt eu însumi. Să pilotez în Formula 1 este un vis, un obiectiv, dar acum este foarte dificil, aş spune chiar aproape imposibil. Nu voi profita de această oportunitate dacă nu mă simt 100% pregătit. Dacă într-o zi lucrurile se vor îmbunătăţi, vom vedea...Acum mă concentrez pe raliuri”, a explicat polonezul.

Campion al WRC2 2013, Robert Kubica va participa la sfîrşitul săptămînii la raliul Gales GB, unde va pilota un Citroen DS3 WRC, dar nu are ţeluri înalte. ”E aproape imposibil să mă apropii de primii cinci - şase, avînd în vedere experienţa pe care o au ceilalţi piloţi”, a spus polonezul.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează