SPORTURI  »  AUTO  »  VRUUUUM

Să fii mic

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 14:35

Povestea banilor prea mulţi şi prost distribuiţi din Formula 1 continuă. De fapt, n-are cum să se rezolve în cîteva zile. Dimpotrivă, poate căpăta accente dramatice, cum s-a întîmplat cu team-ul Marussia, care nu mai poate continua în Marele Circ.


S-au purtat discuţii cu diverşi investitori, dar cînd a venit deadline-ul pentru înscrierea la Grand Prix-ul Braziliei, vineri, conturile erau la fel de goale. Aşa că a rămas o singură soluţie: capitularea. 200 de oameni îşi vor pierde locurile de muncă. Apărută în F1 în 2010, sub numele de Virgin Racing, redenumită Marussia în 2012, echipa a obţinut primele ei puncte anul acesta, prin locul 9 reuşit de Jules Bianchi la Monte Carlo. Acelaşi Bianchi care se află în spital, în stare critică, dar stabilă, după accidentul suferit în Japonia. Necazurile parcă nu se mai opresc. Cîţiva oameni de acolo speră într-o revenire în sezonul următor. Pentru că o afacere ca F1, în care se rostogolesc atît de mulţi bani, trebuie să trăiască nu doar prin vîrfuri, ci şi prin echipele ei mici. Cele care colorează circuitul. Precum Marussia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează