SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Sabotaj la Ferrari?

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2007 00:00

Presa din Italia a lansat ieri o stire-bomba, conform careia, inaintea Marelui Premiu de la Monte Carlo, monoposturile Ferrari au fost victimele unui sabotaj. Cu 6 zile inainte ca masinile lui Raikkonen si Massa sa plece de la baza din Maranello catre Monte Carlo, mecanicii au gasit un praf alb, suspect, linga rezervoarele de benzina. Potrivit ziaristilor din Peninsula, exista si un suspect, toti ochii fiind atintiti asupra britanicului Nigel Stepney din echipa Ferrari, care tocmai si-a anuntat plecarea la Honda, suparat pentru ca nu a fost avansat in functia de director tehnic.

De altfel, impotriva acestuia s-a facut o plingere la Procuratura din Modena. Desi n-au avut probleme tehnice la Monte Carlo, masinile Ferrari au ocupat locuri modeste: Massa a prins podiumul, locul 3, iar Raikkonen s-a clasat doar pe pozitia a 8-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close