SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL BRAZILIEI, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT 1

Şansă pentru Nico Rosberg » Pilotul german va pleca din pole-position în Marele Premiu al Braziliei

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:58

Germanul va pleca din pole-position la Interlagos, o bună şansă pentru german de a mai recupera din diferenţa de 24 de puncte dintre el şi Lewis Hamilton.

Titlul mondial al piloţilor încă se joacă pentru că Nico Rosberg a obţinut pole-position-ul la Interlagos pentru doar trei sutimi de secundă! În faţa cui? Cine putea fi umbra germanului alta decît cea a lui Lewis Hamilton?

Sigur, mai exista şansa ca unul dintre piloţii Williams, Massa sau Bottas, ale căror monoposturi sînt echipate cu aceleaşi motoare Mercedes, să ajungă în prima linie a grilei. Nu, acelaşi britanic Hamilton, nici măcar deranjat în această postură de bodyguard al lui Rosberg.

De altfel, germanul de la Mercedes a avut de 10 ori pole-position-ul în 2014 şi a cîştigat de doar două ori. Aşa că Hamilton nu trebuie să se neliniştească prea tare. De un singur moment are nevoie pentru a-şi depăşi pe pista de la Interlagos coechipierul de la Mercedes.

24 de puncte diferenţă
În acest moment, Hamilton are un avans de 24 de puncte, însă britanicul ştie că totul se poate da peste cap în ultima cursă de la Abu Dhabi, atunci cînd punctele se vor dubla, iar o victorie în Emirate i-ar aduce cîştigătorului 50 de puncte!

Linie Mercedes
În faţa conaţionalilor, Felipe Massa a prins un loc trei, iar colegul său de linie va fi colegul Valtteri Bottas. Îi completează doi piloţi McLaren, Button şi Magnussen, despărţiţi însă de campionul mondial Sebastian Vettel (Red Bull). Urmează doi foşti campioni mondiali, Alonso şi Raikkonen (ambii de la Ferrari), despărţiţi de australianul Daniel Ricciardo.

10 este numărul pole-position-urilor obţinute de Nico Rosberg în acest sezon

2 este numărul victoriilor reuşite de Nico Rosberg după ce a plecat din pole-position

640840-grila-brazilia.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
asc21
asc21  •  09 Noiembrie 2014, 11:37

Hai Rosberg !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează