SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Sauber a renunţat să mai facă apel la descalificările lui Kobayashi şi Perez

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 22:51

Echipa Sauber a renunţat să mai facă apel la descalificările piloţilor Kamui Kobayashi şi Sergio Perez de la Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, de duminică, de la Melbourne, din cauza unei încălcări a regulamentului tehnic, informează Datasport.

Decizia descalificării a fost luată de comisarii Federaţiei Internaţionale de Automobilism pentru o problemă la aripa spate la monopostul C30 (model 2011).

Perez, aflat la primul Grand Prix, a realizat o cursă foarte bună, încheind pe locul 7, chiar înaintea coechipierului său Kamui Kobayashi (locul opt).

Brazilianul de la Ferrari, Felipe Massa, al nouălea în cursă şi elveţianul Sebastien Buemi (Toro Rosso, poziţia a 10-a) se clasează pe locurile 7, respectiv 8, după această sancţiune, care permite celor doi piloţi de la Force India, germanul Adrian Sutil şi britanicul Paul di Resta, să se claseze pe locurile 9, respectiv 10.

Sursa: Mediafax

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează