SPORTURI  »  AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

Schumacher e în comă propriu-zisă? » Ipoteze îngrijorătoare: ce va urma pentru fostul pilot de Formula 1

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 ianuarie 2014 21:01

Medicii refuză să mai ofere informaţii oficiale privind starea de sănătate a germanului, iar speculaţiile au apărut imediat. Este posibil ca aceştia să fi constatat după l-au scos din coma indusă că Schumi se află în comă propriu-zisă.

Medicii lui Michael Schumacher au comunicat presei că este posibil ca viitoarele informaţii privind starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 să fie oferite în viitoarele săptămîni sau chiar luni.

Decizie care dă naştere la speculaţii. Pe 29 ianuarie se face o lună de cînd Schumacher a avut acel nefericit accident de la schi, doctorii luînd decizia de a-i induce germanului coma medicamentoasă.

Un pacient în comă indusă nu poate rămîne la nesfîrşit în această stare, maximum 3 săptămîni, motivul fiind distrugerea celorlalte organe vitale ale organismului din cauza anestezicelor puternice administrate.

Există varianta ca medicii să-l fi scos deja pe Schumi din comă indusă şi să fi constatat că germanul nu se trezeşte, acesta aflîndu-se în comă propriu-zisă.

Gary Harstein, fostul medic al Formulei 1, a declarat că în astfel de accidente cu traume craniene grave, după o lună, 50% dintre pacienţi îşi pot recăpăta cunoştinţa, dar afecţiunile neurologice rămîn importante.

După 6 luni, procentul celor care-şi revin scade dramatic, 20%, dar sechelele sînt şi mai grave. După 1 an de zile, stadiul vegetativ devine permanent, fiind cazuri extrem de rare cînd se întîmplă o minune.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
alcubro
alcubro  •  26 Ianuarie 2014, 06:12
Postat de adrian.1984 pe 25 Ianuarie 2014, 11:21

Inteleg, cu Steaua ai tu ceva dar cu omul asta ce ai? I se poate intampla oricui si acum i s-a intamplat unui om cunoscut, unui multiplu campion de Formula 1. Tu afisezi un aer de civilizat dar esti de aceeasi teapa cu tripleta stelei de pe forum condusa de vaalah.

Adrian-e!Cum pricep de ce comentezi în felul asta,vreau sa precizez următoarele:1.'vaalah' după tine e o rușine națională,dar toți trăitorii acestor meleaguri sunt valahi.Daca te consideri de alta naționalitate(etnie),nu te în- piedica nimic sa nu pleci oriunde,chiar în pusta Ungariei.Oricum,nu vom duce lipsa de "Gica contra"avem destui !

tyryku07
tyryku07  •  26 Ianuarie 2014, 00:02

va spun eu, il asteapta Senna...

kraus
kraus  •  25 Ianuarie 2014, 13:14

Şi avea cască!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează