SPORTURI  »  AUTO  »  RALIURI

Sebastien Loeb, campion mondial pentru a şaptea oară consecutiv!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Sebastien Loeb a cîştigat Raliul Franţei şi, graţie acestei victorii, a devenit pentru a şaptea oară consecutiv campion mondial la raliuri.

Performanţa a fost cu atît mai mare, cu cît festivitatea de premiere s-a desfăşurat în oraşul natal al pilotului, Hagenau. Francezul i-a întrecut în clasamentul general pe spaniolul Dani Sordo şi pe norvegianul Petter Solberg, toţii trei fiind de la Citroen.

"Cu siguranţă este ceva cu totul special să cîştig cel de-al şaptelea titlu mondial chiar aici în Hagenau. Nu mă aşteptam să vină atîta lume la raliu şi această victorie este cel mai bun lucru care mi s-a întîmplat în acest an" a declarat francezul.

"Este incredibil...niciodată nu greşeşte", a afirmat Petter Solberg

Sebastien Loeb a dominat întreaga cursă şi, după ce s-a distanţat  la 40 de secunde, s-a bazat pe siguranţă, pentru a evita orice accident care i-ar fi pus în pericol victoria.

Sebastien Ogier (Citroen Junior), singurul care îl mai putea depăşi, din punct de vedere matematic, pe Sebastien Loeb, a abandonat sîmbătă în urma unor probleme la suspensie.

Sebastien Loeb, în vîrstă de 36 de ani, a cîştigat titlul mondial cu două etape înainte de final: Raliul Spaniei (22-24 octombrie) şi Raliul Marii Britanii (12-14 noiembrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mikke12i
mikke12i  •  05 Octombrie 2010, 16:07

voteaza ma si intra in retea si poti castiga un PORSCHE oferit de EMAG //reteaua.emag.ro/c/mikke12i

Vezi toate comentariile (1)
Comentează