SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Sergio Perez, blocat de FIA să concureze în Canada

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 16:55

Forul Internaţional i-a cerut mexicanului să se supună unui test medical dacă vrea să participe la cursa din Canada.

"După ce s-au fript cu supă, acum suflă şi în iaurt", aşa sună un vechi proverb care li se potriveşte de minune oficialilor FIA. Speriaţi de accidentul lui Sergio Perez din Monaco, mai-marii forului internaţional vor să-l blocheze pe mexican pentru cursa din Canada, de săptămîna viitoare.

Pilotul de la Sauber a ajuns la spital după accidentul de sîmbătă de la Monaco, din timpul calificărilor, cînd a rămas inconştient după ce a lovit un zid de protecţie. El a rămas două zile internat, fiind externat abia luni dimineaţă.

Mexicanul de 21 de ani spunea că e aproape sigur că va lua startul în Marele Premiu de pe circuitul Gilles-Villeneuve din Montreal, dar reticenţa medicilor monegasci i-a convins pe oficialii FIA că starea pilotului ar putea fi mult mai gravă. În aceste condiţii, forul internaţional îl obligă pe Sergio Perez să se supună unui test făcut de medicii aflaţi pe statul de plată al FIA.

Vezi aici IMAGINI de la accidentul lui Perez de la Monaco!

Perez, care face parte din Academia de piloţi Ferrari, este în sezonul său de debut în Formula 1 şi a strîns două puncte în primele şase curse ale sezonului. Presa internaţională de profil speculează că tînărul mexican va pilota din sezonul viitor pentru Ferrari, în locul lui Felipe Massa, al cărui contract cu Scuderia de la Maranello se încheie în acest an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează