SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1 / MCLAREN

Sergio Perez o părăseşte pe McLaren. Cine îl înlocuieşte pe pilotul de Formula 1

Sergio Perez, pilotul echipei de Formula 1 McLaren
Sergio Perez, pilotul echipei de Formula 1 McLaren

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 12:11

Sergio Perez, pilotul mexican de Formula 1, va părăsi echipa McLaren, după un singur an petrecut cu echipa britanică.

Sergio Perez, în vîrstă de 23 de ani, este coechipierul lui Jenson Button, ultimul campion mondial înainte de era Sebastian Vettel, dar nu a reuşit să obţină nici un podium în acest sezon de Formula 1. Sergio Perez are 35 de puncte în clasamentul piloţilor, ocupînd locul 12, cu 312 puncte mai slab decît Sebastian Vettel, campionul en-titre.

[Robert Kubica despre revenirea sa în Formula 1: ”E aproape imposibil”]

Kevin Magnussen îl va înlocui pe mexican la McLaren, după ce se vor disputa ultimele două curse ale sezonului. "Vreau să le mulţumesc celor de la McLaren pentru încredere", a declarat Sergio Perez via twitter.

Mai sînt doar două curse de Formula 1 în acest sezon, următoarea fiind Marele Premiu al Statelor Unite, disputat în Austin, Texas, la doar 300 de kilometri distanţă de graniţa cu Mexicul. Ultimul campion de Formula 1 dat de McLaren a fost Lewis Hamilton, britanicul care a triumfat în 2008.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
psyk3
psyk3  •  14 Noiembrie 2013, 12:09
Postat de raul4steaua pe 14 Noiembrie 2013, 11:56

mai bine ca a plecat e un pilot sub nivelul celor de la McLaren, ei au nevoie acolo de un pilot de valoare, ma indoiesc ca Magnussen e ce au ei nevoie in momentul asta.

Daca erau destepti se orientau spre F Massa

raul4steaua
raul4steaua  •  14 Noiembrie 2013, 11:56

mai bine ca a plecat e un pilot sub nivelul celor de la McLaren, ei au nevoie acolo de un pilot de valoare, ma indoiesc ca Magnussen e ce au ei nevoie in momentul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează