AUTO  ·  ANIVERSARE

Soția lui Michael Schumacher, anunț important cu o zi înainte de aniversarea soțului: "Urmăm dorințele lui, dar fiți siguri de asta!"

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Miercuri, 02 Ianuarie

Au trecut cinci ani de la accidentul cumplit suferit de Michael Schumacher la schi. Starea actuală a pilotului e în continuare necunoscută, iar familia nu oferă deloc informații publicului, în încercarea de a păstra intimitatea fostului campion din Formula 1.

Joi, 3 ianuarie, Michael Schumacher împlinește 50 de ani, prilej cu care Corinna, soția acestuia, a transmis publicului larg un comunicat de presă. 

"Suntem foarte fericiţi să sărbătorim împreună cu voi ziua de naştere a lui Michael şi vă mulţumim din suflet că putem face asta cu toţii. Ca un cadou pentru el, pentru noi și pentru voi, fundaţia " Keep Fighting" a creat un muzeu virtual. Aplicaţia oficială Michael Schumacher va fi lansată pe 3 ianuarie şi astfel vom putea să revedem toate succesele lui Michael.

Michael poate fi mândru de ceea ce a realizat şi aşa suntem şi noi. Vrem să ne amintim şi să celebrăm victoriile sale, recordurile şi modul în care sărbătorea.

Puteţi fi siguri că are parte de cea mai bună îngrijire şi facem tot ce e omeneşte posibil pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înţelegeţi că urmăm dorinţele lui Michael şi păstrăm privat acest subiect sensibil: sănătatea.

În acelaşi timp vrem să vă mulţumim mult pentru prietenia arătată şi să vă dorim un an nou fericit şi sănătos", a fost comunicatul de presă emis de Corinna Schumacher.

Vezi și: Michael Schumacher // Motivul secretomaniei din jurul lui Michael Schumacher » Un apropiat dezvăluie: "Mi-a zis: «N-are sens să mă mai cauți anul viitor, voi dispărea!»"

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21