AUTO  ·  FORMULA 1

Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte: "Face progrese, dar lupta va dura mult şi va fi grea"

Luni, 29 Decembrie 2014, 00:00

Purtătoarea de cuvînt a lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat că fostul pilot de Formula 1, rănit grav în decembrie 2013, face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei.
"Avem nevoie de o perioadă lungă. Va dura mult şi va fi o luptă grea. Michael Schumacher face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei", a spus Kehm. Aceste declaraţii ale lui Kehm atrag îndoieli cu privire la unele afirmaţii făcute recent de fostul pilot de F1 Philippe Streiff pentru jurnalul Le Parisien. Streiff a declarat că Schumacher încă nu vorbeşte, dar începe să şi recunoască pe apropiaţii săi şi a precizat că germanul are deocamdată o mobilitate limitată. Streiff a menţionat că a obţinut informaţii de la soţia lui Schumacher, Corinne, şi de la chirurgul Gerard Saillant.            

Sabine Kehm a declarat că Philippe Streiff nu este un apropriat al lui Schumacher, cum a fost prezentat de presă, şi că nu este adevărat că a discutat cu cele două persoane menţionate, şi anume cu Gerard Saillant şi Corinne Schumacher. "Nu pot confirma ştirea. Pot doar să confirm că nu ştiu de unde obţine informaţii domnul Streiff, pentru că nu are vreo legătură cu noi şi nu a avut niciodată", a spus Kehm.            

Şi Gerard Saillant a negat informaţiile conform cărora ar fi discutat cu Philippe Streiff despre Michael Schumacher. "De un an nu am avut nici un fel de contact, verbal, scris sau fizic cu Philippe Streiff", a spus Saillant, conform AFP.            

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Pînă la 16 iunie, Schumacher a fost în com. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Sursă: MediafaxVideo: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (3)

dash.berlin  •  16 Ianuarie 2015, 08:44
Postat de unico_biancorossi pe 29 Decembrie 2014, 12:15

mda. tot ce pot sa zic este ca ii doresc mult succes lui Schumi.

toata lumea-i doreste asta .

luker  •  29 Decembrie 2014, 17:58

Trebuie sa traiasca, are un imperiu financiar pe care trebuie sa il rezolve in scris inainte sa moara. Astia spera sa il declare sanatos mintal si apoi sa ii poata misca mana dreapta ca sa rezolve ce mai e de rezolvat.

unico_biancorossi  •  29 Decembrie 2014, 12:15

mda. tot ce pot sa zic este ca ii doresc mult succes lui Schumi.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1