SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 4

Start pentru Schumacher jr. » Fiul lui Michael va debuta în Formula 4

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 20:44

Mick Schumacher, în vîrstă de 15 ani, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va debuta luna viitoare în cursele rezervate monoposturilor, urmînd să concureze pentru echipa olandeză Team van Amersfoort, în cadrul competiţiei Formula 4.
Anunţul a fost făcut chiar de patronul echipei batave, Fritz van Amersfoort, care a precizat: "Am remarcat calităţile sale în cursele de încercări şi ne bucurăm în avans de reuşita sezonului".

Mick Schumacher schia alături de tatăl său, pe 29 decembrie 2013, în Alpii francezi, în momentul în care fostul pilot s-a lovit violent la cap de o stîncă şi a suferit un traumatism grav ce l-a băgat într-o comă care a durat mai multe luni. Revenit în luna septembrie la locuinţa sa din Elveţia, Schumi îşi continuă convalescenţa, fără informaţii recente din partea anturajului său, referitoare la starea sănătăţii sale.

Mick va pilota pe 20 şi 21 iunie pe circuitul belgian Spa-Francorchamps, unde tatăl său a debutat în Formula 1, în anul 1991, iar apoi, în august, va conduce pe traseul de la Nurburgring, considerat unul dintre cele mai exigente din lume.
Formula 4, înfiinţată în 2014, este un campionat de promovare care le permite tinerilor piloţi să capete experienţă pe bolizi mai uşori decît cei din categoria regină, F1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
radu_mihai
radu_mihai  •  04 Martie 2015, 10:54
Postat de ottobraun pe 04 Martie 2015, 09:31

leguma Schumacher e septuplu ca si Lens Armstrong la ciclism! de ce nu se fac antidoping la F1?

Doamne cat de prost esti :|

ottobraun
ottobraun  •  04 Martie 2015, 09:31

leguma Schumacher e septuplu ca si Lens Armstrong la ciclism! de ce nu se fac antidoping la F1?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează