SPORTURI  »  AUTO  »  F1

Suparare

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Scuderiei Ferrari nu i-a mers deloc bine la Nurburgring. Lui Raikkonen i-a cedat masina, iar Massa a fost umilit de Alonso. La Ferrari se zimbea din nou in ultimul timp. Raikkonen cistigase ultimele doua curse de la Silverstone si Magny Cours, iar la Nurburgring tot el pleca din pole-position. Ploaia a fost insa primul ghinion pentru Kimi. Din cauza cauciurilor, care nu erau nicidecum pentru o pista uda, Raikkonen a derapat, ratind intrarea la boxe, fiind nevoit sa mai faca un tur. A recuperat apoi, ajungind pe locul trei.

In turul 35, masina F2007 a pierdut din putere, finlandezul fiind nevoit sa abandoneze. "A fost o problema hidraulica. Ghinion pentru noi. Mai sint 7 curse si avem potentialul sa le cistigam pe toate", a declarat Jean Todt, managerul lui Ferrari. In clasamentul pilotilor, Massa se afla la 11 puncte de Hamilton, iar Raikkonen la 18 fata de lider. La echipe, Ferrari n-a mai pierdut decit doua puncte in fata lui McLaren. Norocul ca Hamilton n-a facut puncte pentru echipa sa.

Culmea ironiei este faptul ca Michael Schumacher a fost rugat inainte de cursa sa ofere trofeul la constructori. La final a  fost nevoit sa-i stringa  mina tocmai lui Ron Dennis, patronul lui McLaren. "M-a durut inima mai tare cind Kimmi a abandonat, iar Felipe a pierdut dramatic pe final", a explicat Todt. Managerul lui Ferrari a fost cam blind cu Massa pentru ca brazilianul a fost umilit de Alonso. Desi era finalul cursei, diferenta dintre cei doi a fost de 8 secunde. Ambii au masini bune. Mai conteaza si cine le conduce!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează