SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Surpriză înainte de Marele Premiu al Ungariei » Cine a fost cel mai rapid pilot în calificări » I-a devansat pe Vettel, Hamilton și Bottas

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 10:15

În acest weekend se desfășoară Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria, pe circuitul de la Hugaroring.

În primele două sesiuni de antrenamente de la Hungaroring, cel mai rapid pilot a fost australianul Daniel Ricciardo, pilotul celor Red Bull. Mai întâi, pilotul echipei austriece a fost cronometrat cu 1:18.486s, fiind mai rapid cu două zecimi de secundă față de Kimi Raikkonen. Pe cei doi i-au urmat în ordine Hamilton, Verstappen și Bottas, iar Sebastian Vettel, din cauza unor probleme la monopost, a încheiat al 6-lea. 

În cea de-a doua sesiune, Ricciardo a obținut timpul 1:18.455s, devansându-l tot cu două zecimi de secundă de această dată pe Vettel. Bottas a terminat pe locul 3, înaintea lui Raikkonen și Hamilton. 

Astăzi, de la ora 15:00, sunt programate calificările, iar mâine, de la aceeași oră, va începe Marele Premiu al Ungariei, în direct la TV Dolce Sport și TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
provincialul56
provincialul56  •  29 Iulie 2017, 16:07

Rezultate CALIFICARI : 1.VETTEL 2.RAIKONEN 3.BOTAS 4. HAMILTON Asta, asa ca sti si tu d-le "ZIARIST ! SIC !

provincialul56
provincialul56  •  29 Iulie 2017, 15:35

"Surpriză înainte de Marele Premiu al Ungariei » Cine a fost cel mai rapid pilot în calificări » I-a devansat pe Vettel, Hamilton și Bottas"???? Cum puii mei vine asta d-le "ZIARIST-u lu PESTE ? Dupa :"Astăzi, de la ora 15:00, sunt programatioe calificările," Ce articol de ***, fara cap, fara coada ai incercat sa scri ? Ai scris si tu numai ca sa iesi in fata ! Nu e prima data cind apar ciudatenii din astea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează