SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 10:50

Mare atenție, șoferi, când circulați pe Autostrada Soarelui! Când opriți la benzinărie, este posibil să fiți abordați de escroci care susțin că se află în dificultate și că au nevoie de ajutorul vostru.

Un astfel de caz a fost scos la lumină recent de pagina de Facebook „Info Trafic 24”, care a publicat o serie de fotografii cu posesorul unui Mercedes-Benz oprit într-un spațiu de servicii al autostrăzii A2 București-Constanța.

Potrivit autorului postării, omul din imagini oprea constant mașini pentru a le cere bani șoferilor, susținând că a rămas fără combustibil și că nu poate plăti.

Citește totul pe auto-bild.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează