SPORTURI  »  AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

Testament în 2010 » Schumacher şi-a împărţit averea familiei sale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 20:50

Michael Schumacher, aflat încă în comă indusă după un accident la schi suferit pe 29 decembrie, şi-a distribuit toată averea, de peste 1 miliard de dolari, soţiei şi copiilor.

Mulţi ani a fost printre cel mai bine plătiţi sportivi ai lumii, chiar şi după retragerea din F1. Averea lui a ajuns să fie cifrată la 750 de milioane de lire sterline - mai mult de 1 miliard de dolari.

În 2010, o dată cu întoarcerea în lumea nebună a maşinilor, Michael Schumacher a făcut un testament, recunoscînd în paginile unei reviste germane că a procedat aşa "pentru că sînt un tip de familie. Dar e mai puţin vorba despre Formula 1, cît mai degrabă de lucrurile care se pot întîmpla în viaţa de zi cu zi".

Banii adunaţi de Schumi, conform testamentului, ar urma să fie împărţiţi între soţia sa, Corinne, şi cei doi copii, Gina-Maria, 16 ani, şi Mick, 14 ani.

Pe 29 decembrie, germanul a suferit un accident în timp ce se afla la schi în staţiunea franceză Méribel. După două operaţii, practicate pentru micşorarea presiunii intracraniene, el se află în comă indusă, starea sa fiind în continuare "stabilă, dar critică".

Ieri, Corinne Schumacher a adresat o rugăminte reporterilor aflaţi la spitalul din Grenoble, unde e internat soţul ei: "Vă rog să sprijiniţi lupta pentru viaţă a lui Michael. E important să luaţi presiunea de pe medici, ca să poată lucra. Aveţi încredere în declaraţiile lor, lăsaţi-ne familia în pace!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  14 Ianuarie 2014, 15:33

Sper ca Michel sa isi revina cat mai repede. Pentru mine e cel mai bun pilot de formula 1 in viata. Sa vedem ce o sa faca Sebastian Vettel. Speram ca medicii sa fie la inaltime si sa reuseasca sa il salveze. Acum totul depinde de ei.

daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2014, 09:59

Adevarat, uneori ziaristii sunt agresivi si se baga in viata privata a multor personalitati...In aceste momente familia trebuie lasata in pace...sufera toti pt. Michael.Sper sa isi revina, acest minunat sportiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează