SPORTURI  »  AUTO  »  TOYOTA

Trulli: ”Neînţelegerile pot duce la destrămarea Formulei 1!” :(

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Pilotul echipei Toyota, Jarno Trulli, a afirmat că Formula 1 se poate destrăma în cazul în care neînţelegerile dintre echipe şi Federaţia Internaţională de Automobilism nu sunt rezolvate până vineri, informează Reuters.

Cei 16 piloţi care sunt angajaţi la cei 8 componenţi ai Asociaţiei Echipelor de Formula 1 (FOTA) au discutat înainte de Marele Premiu al Turciei despre viitorul competiţiei, iar la întâlnire nu au participat cele două echipe suspendate din asociaţie, Williams şi Force India.

Trulli a declarat că piloţii au aceeaşi părere cu echipele şi şi-a exprimat îngrijorarea faţă de ceea ce se poate întâmpla, în viitorul apropiat, deoarece FIA trebuie să publice vineri lista participanţilor la sezonul din 2010.

"Eu ştiu că trebuie să se întâmple ceva săptămâna viitoare, altfel se poate petrece o destrămare. FOTA vrea să ajungă la o înţelegere cu Federaţia. Piloţii ştiu ce este mai bine, iar Mosley trebuie să înţeleagă că anumite lucruri nu se pot întâmpla. Noul regulament nu este deloc bun pentru Formula 1", a afirmat Trulli.

Membrii FOTA s-au înscris pentru sezonul viitor cu anumite condiţii, după ce echipe precum Ferrari, Renault, Toyota sau Red Bull au ameninţat că se retrag din competiţie. FIA vrea ca bugetul constructorilor să fie limitat în fiecare an la 45 de milioane de euro.

Sursă: NewsIn

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează