SPORTURI  »  AUTO  »  AUDIERI

UPDATE / Ofiţerul de presă al lui Schumacher a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de F1

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 14:23

UPDATE / Starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este în continuare critică, dar stabilă, a declarat ataşatul de presă al germanului, Sabine Kehm, care a precizat că pînă luni nu este prevăzută nici o conferinţă de presă la spitalul din Grenoble, informează Mediafax.

"Starea lui Michael rămâne critică, dar stabilă. Pînă luni nu este prevăzută nicio conferinţă de presă", a precizat Kehm.

Sabine Kehm a menţionat că familia germanului a dat autorităţilor de bunăvoie camera ce se afla pe casca lui Schumacher în momentul accidentului.

**********

O echipă de anchetatori s-a deplasat, vineri, la spitalul din Grenoble în care este internat Michael Schumacher, pentru a-i audia pe fiul fostului pilot de Formula 1 şi pe un prieten al băiatului, informează ledauphine.com.

Anchetatorii îi audiază pe cei doi, martori la accident, cu ajutorul unui translator.

Sursa citată notează că în momentul accidentului Schumacher avea o cameră pe cască, însă nu se ştie dacă aceasta funcţiona şi dacă eventualele imagini se află în posesia anchetatorilor, parchetul din Albertville refuzînd să facă precizări în acest sens.

De asemenea, familia fostului pilot de Formula 1 a postat un mesaj pe site-ul oficial al acestuia după manifestările oamenilor:  "Sîntem copleşiţi! Incredibilele manifestări de simpatie ale fanilor Ferrari, din faţa spitalului, ne-au copleşit şi mişcat pînă la lacrimi.

Le sîntem recunoscători pentru asta şi pentru toate urările călduroase de însănătoşire grabnică pentru Michael, venite din întreaga lume", este mesajul familiei lui Schumacher.

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (1)
costinlovejuve
costinlovejuve  •  04 Ianuarie 2014, 20:17

dupa o viata intreaga de adrenalina la maximum e greu sa mai gasesti un inlocuitor care sa te satisfaca. cred ca inafara de senna e cel mai iubit pilot care a participat in marele circ.un adevarat colos,iubit de multi si respectat de toti. insanatosire grabnica campionule!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează