SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO / PREMIERĂ

Vă place?

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Primele imagini reale cu Dacia hatchback au apărut pe internet. Maşina a fost fotografiată la Piteşti şi va fi lansată peste nici o lună la Geneva

Mult aşteptatul hatchback, primul din istoria mărcii Dacia, a fost surprins pentru prima dată. Imaginile cu misterioasa maşină au apărut în premieră pe forumul daciaclub.ro. Întîmplător sau nu, ultimul produs al mariajului româno-francez era postat în poarta fabricii de la Mioveni. Pînă la lansare mai e puţin, 4 martie fiind prima zi a Salonului Auto de la Geneva, dar românii ard deja de nerăbdare să vadă noua Dacie, care va avea multe în comun cu modelul Renault Sandero, lansat acum 3 luni.

La prima vedere, modificările sînt minore. Practic seamănă ca o lacrimă cu Sandero. Parcă grila e mai simplă decît modelul brazilian. Hatchback-ul are însă cîteva puncte forte faţă de modelul Logan. În primul rînd e mai mic şi se va descurca cu siguranţă mult mai bine în aglomeraţiile urbane. Faţă de sedan, criticat pentru aspectul uşor cubic, hatchback-ul e rotunjor. Au dispărut şi spoilerele din plastic parţial vopsite ale Loganului şi ăsta e un lucru bun. Despre interior nu ştim mare lucru. Se zvoneşte că plasticele folosite sînt de o calitate mai bună, iar designul e mai modern.


Motorizările oferite vor proveni de pe Logan, deşi pe piaţa braziliană maşina este oferită cu o gamă variată de propulsoare. Normal, sigla lipseşte de pe maşina surprinsă. Cum se vanumi? Doar cei de la Mioveni ştiu acest secret. Nici cît va costa nu s-a aflat. Din cîte se pare va avea un preţ superior sedanului. Nu cu foarte mult probabil.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
 •  17 Martie 2008, 09:33

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://wsvwqohhnteym.com >http://wsvwqohhnteym.com</a>

 •  09 Februarie 2008, 08:23

Pentru RoterHund, le dai gaz loganurilor in cazul in care pe la Muenchen nu-ti deraiaza turbo si poposesti pe meleaguri bavareze vreo 3 zile. Numai asa poti sa platesti 2000 de euro in plus fata de "golani". N-as cumpara Audi A3 fara sa ma gandesc ca ar fi bine sa-mi schimb turbo dupa 100tkm. Iar la pret nici nu se poate compara golanul cu A3, unde mai pui ca masinile astea pitestene au si garantie.

 •  07 Februarie 2008, 22:15

apropo...daca mai vrea careva poze...in afara de asta...am cu fata...spatele si una din interior pt cei curiosi...id messenger..mcrobi89

Vezi toate comentariile (20)
Comentează