SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL AUSTRALIEI

Vettel a obţinut al doilea pole-position consecutiv al sezonului

Sebastian Vettel, Vettel, Red Bull
Sebastian Vettel, Vettel, Red Bull

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

UPDATE: Button a cîştigat cursa. Vettel a abandonat. Schumacher a terminat pe 10

Pilotul german al lui Red Bull a obţinut cel de-al doilea pole-position consecutiv din actualul sezon. Schumacher va pleca de pe poziţia a 7-a, iar Hamilton patru locuri mai jos

Sebastian Vettel, puştiul minune din Formula 1, nu se dă bătut. Acum două săptămîni, în Bahrain, germanul obţinea şi atunci pole-position. A condus trei sferturi din cursă, însă monopostul echipei Red Bull a cedat, iar pînă la sfîrşit pilotul de 23 de ani s-a chinuit să termine pe locul 4. Acum, scenariul este acelaşi. Pentru Red Bull, Melbourne-ul pare să fie cu noroc deoarece Mark Webber, coechipierul lui Vettel, va fi în spatele său. Linia a doua a grilei este alcătuită din Fernando Alonso (Ferrari) şi Jenson Button (McLaren), actualul campion mondial.

Lui Michael Schumacher se pare că-i place cifra 7 pentru că septuplul campion mondial urmează să plece de pe poziţia 7, obţinută şi în calificările de la Sakhir. Coechipierul său, Nico Rosberg, este cu un loc mai sus.

Marea surpriză a produs-o Lewis Hamilton. Din cauza unor probleme la maşină, în sesiunea a doua de calificări, britanicul nu a mers mai departe, astfel că poziţia 11 de la start i-a fost rezervată. Ultimele locuri de pe grilă vor fi ocupate de cea mai slabă echipă din actualul sezon, Hispania Racing, formată din cuplul Bruno Senna şi Karun Chandkok.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează