AUTO  ·  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

VIDEO+FOTO Mihai Leu, cea mai spectaculoasă aparție la Campionatul Național de Super Rally! Ferrari-ul 458 Challengea fost un magnet pentru fani

FOTO: Vlad Nedelea +15 FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2019 21:58

Campionatul Național de Super Rally, al cărui promotor este Mihai Leu, debutează mâine, la Mangalia, pe traseu urban, așii automobilismului urmând să se „dueleze” pe străzile orașului.

  • Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape în acest an. Pe lângă Mangalia, vor mai avea loc întreceri în Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

Astăzi, la prezentarea oficială a participanților, Mihai Leu, multiplul campion de raliuri și omul care s-a ocupat de promovarea evenimentului, a fost în centrul atenției cu bolidul Ferrari 458 Challenge.

Viteza maximă pe care o poate atinge Ferrari 458 Challenge este de 338 km/h. Bolidul atinge viteza de 100 km/h în doar 3,1 secunde.

605 cai putereare Ferrari 458 Challenge

 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Campionatul Național de Super Rally debutează mâine la Mangalia! Imagini de senzație de la prezentarea superbolizilorCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1