SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

VIDEO Incidente grave la Nurburgring » O roată de la monopostul lui Webber a lovit un cameraman!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 iulie 2013 16:41

Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei era să fie umbrit de un grav incident pe linia boxelor.

În al nouălea tur al cursei, Mark Webber a intrat la boxe pentru schimbul de pneuri. Australianul a fost lăsat să plece însă, deşi unul dintre mecanici nu reuşise să îi fixeze roata dreapta spate.

Click aici pentru VIDEO!

Maşina a apucat să ruleze numai cîţiva metri, după care roata a sărit. Aceasta s-a îndreptat spre boxe, mecanicii ferindu-se cu greu din faţa ei. Nu la fel de norocos a fost şi un cameraman, care a fost lovit din plin în spate. A căzut la pămînt, dar nu şi-a pierdut cunoştinţa, fiind ajutat de mecanicii de la boxele Red Bull şi Lotus.

Webber s-a interesat imediat după ce a revenit pe circuit de soarta cameramanului, iar echipa sa i-a dat veşti bune: “Te vom ţine la curent cu modul în care se simte. Acum s-a ridicat în picioare şi pare în regulă, ceea ce este o mare uşurare”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  07 Iulie 2013, 17:25
Postat de flo_ax pe 07 Iulie 2013, 16:49

ciudat cum Webber e sabotat de echipa de fiecare data cand e in spatele lui Vettel. Asta e a 4 sau a 5-a oara

De data asta a cost foarte clar!!! Webber at fi iesit in fata lui Vettel , au incercat Sa-l Tina mai mult decát era normal si a iesit Ce a iesit ! Vettel este un pilot foarte bun, extraordinar , dar mizeriile astea facute de Hrner Nu il ajuta de loc ! Cine stie Ce va pati de la anu Kimi!!! In locul lui Webber as fi iesit din masinà in momentul ala!!! E scandalos!! In orice caz pentru Ce au facut Acum , avand in vedere ca Sunt recidivisti ar trebui sa fie drastic sancționați , o penalizare de 5-10 puncte la constructori și o amenda seriosa!!! Chiar așa sa ploua cu roti din boxa RedBull?!Saracul cameraman!!!

flo_ax
flo_ax  •  07 Iulie 2013, 16:49

ciudat cum Webber e sabotat de echipa de fiecare data cand e in spatele lui Vettel. Asta e a 4 sau a 5-a oara

Vezi toate comentariile (2)
Comentează