SPORTURI  »  AUTO  »  INEDIT

VIDEO Record de andrenalină: S-a legat de o maşină care rula cu 210 km/h

Cascadorie de Cartea Recordurilor
Cascadorie de Cartea Recordurilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2011 20:22

Românul Şimon Ladislau a reuşit să intre în Cartea Recordurilor după ce a reuşit o cascadorie ieşită din comun. Bărbatul în vîrstă de 41 de ani a stat întins pe o maşină ce se deplasa cu aproape 210 km/h, ţinîndu-se doar de o frînghie. El a reuşit astfel să depăşească cu aproape 10 km recordul deja existent.

De profesie cascador, Şimon nu este la prima ispravă de acest gen. În 2007 a reuşit aceeaşi cascadorie, dar la viteza de 180 km/h. Performanţa sa a fost depăşită însă un an mai tîrzu de un turc.

În 2003, "Dublu X", cum i se spune tîrg-mureşeanului, a intrat în Guiness World of Records după ce a reuşit să traverseze o balustradă lungă de 102 metri şi lată de 11.8 centimetri, într-un picior. Totul s-a referit atunci la timpul pe care l-a scos: 8 minute şi 41 de secunde. Şi această performanţă a fost depăşită între timp.

Vezi aici VIDEO cu performanţa de azi a bărbatului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
woland
woland  •  04 Septembrie 2011, 21:53

de ce toti tampitii din romania care ajung sa aiba performante d-astea extreme au nume maghiare?,.. pentru ca nu gasesti un bozgor care sa nu se fi dat cu parapanta, sau sa nu se fi catarat pe stanci vreodata. au un surplus de adrenalina oamenii astia.

dragos_efrim
dragos_efrim  •  04 Septembrie 2011, 21:40

astazi a fost etapa de campionat mondial de motociclism, etapa de Superbike, plus cea mai dificila catarare din ciclismul mondial, pe Alto de L'Angliru in Turul Spaniei, iar voi dati stiri despre cartea recordurilor...tot respectul pentru baietii astia, dar daca vreti ca in viitor sa avem sportivi de mare performanta, in sporturi interesante si cu mare audienta in lume si chiar si la noi, incetati cu "cascadoriile" si promovati SPORTURI!!!

radarsms
radarsms  •  04 Septembrie 2011, 21:22

Baietii destepti scapa de amenzi. Afla cum pe radarsms.ro

Vezi toate comentariile (4)
Comentează