SPORTURI  »  AUTO  »  MOTO GP

VIDEO Şocant: Înainte să moară, Simoncelli a fost scăpat de pe targă

Marco Simoncelli
Marco Simoncelli

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 22:36

Imagini şocante surprinse de un cameraman amator la Marele Premiu de Moto GP din Malaezia. Şi totul se leagă de moartea riderului italian Marco Simoncelli.

Imaginile surprinse arată cum brancardierii care l-au transportat pe Simoncelli la salvare l-au scăpat pe acesta în cap, apoi doi dintre ei s-au prăbuşit peste sportivul aflat în stare gravă. Totul s-a petrecut chiar sub ochii tatălui lui Simoncelli, care ajungea chiar în acel moment la locul accidentului.

Vezi mai jos imaginile!

Nu numai aceste imagini şochează, ci şi faptul că brancardierii alergau cu targa spre salvare, deşi toţi medicii recomandă ca, în cazul unei accidentări la cap, rănitul să fie manevrat cu maximă atenţie. Simoncelli a murit cîteva zeci de minute mai tîrziu, la spital.

Italianul a căzut la ieşirea dintr-un viraj imediat după debutul cursei, iar Colin Edwards (Yamaha) şi Valentino Rossi s-au trezit cu el în faţă. Impactul a fost atît de violent încît casca de protecţie a lui Simoncelli s-a desprins în momentul în care italianul a fost călcat. Simoncelli a rămas întins pe pistă, nemişcat.

Vezi AICI imagini şocante cu accidentul lui Simoncelli!

Sportivul italian va fi înmormîntat joi, în localitatea sa natală Cattolica, în Italia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
sicilianu_86
sicilianu_86  •  26 Octombrie 2011, 00:23

Eu cred ca era deja mort pe targa

vyol9
vyol9  •  25 Octombrie 2011, 23:56

hahalerele alea de italieni radeau ca idiotii

ulle
ulle  •  25 Octombrie 2011, 23:54
Postat de hacicu pe 25 Octombrie 2011, 22:09

Il loveste o motocicleta cu 200 la ora si voi spuneti ca a murit cazand de pe targa?

Exista o mica posibilitate ca EXACT asta sa-i fi cauzat moartea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează