SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

VIDEO Stupoare într-o benzinărie de pe DN 1: pompa scotea aburi în loc de motorină!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 10:39

Site-ul auto-bild.ro prezintă cazul controversat al unui șofer care a oprit să alimenteze pe DN1, la o benzinărie din Ciolpani. 

Alertat de zgomotul ciudat, șoferul a sesizat rapid că în loc de motorină pompa scotea... aburi! Mai mult, în tot acest timp contorul electronic înregistra o alimentare constantă cu combustibil, ca și cum totul ar fi fost în regulă!

Bărbatul a scos telefonul și a filmat propria risipă de bani, iar clipul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Oameni care s-au mai lovit de astfel de probleme au intervenit în dezbatere și au oferit primele explicații. 

Vezi aici filmulețul respectiv și citește reacțiile de după!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2213800738746158
Valentin-Nicolae Craciun  •  24 August 2019, 11:22

Avea telefon cu certificare anti-explozie, ca doar nu era atat de *** incat sa foloseasca unul obijnuit si sa puna in pericol toata statia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează