SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

VIDEO Tachinare ca în filme în București, între un BMW și un tramvai » Poliția a decis cine a fost vinovatul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 08:51

Noul an a debutat cu un accident petrecut în București între un tramvai și un BMW. Șoferul și vatmanul s-au tachinat, iar imaginile au ajuns virale pe internet. 

Cum a avut loc accidentul? Șoferul BMW-ului a frânat brusc în fața vatmanului, care nu a ezitat și a intrat direct în bara din spate a autovehiculului. 

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a fost explicația venită din partea Brigăzii Rutiere a Capitalei, potrivit Mediafax.  

Conform aceleiași surse, șoferul a fost amendat cu 2.230 de lei, permisul acestuia fiind reținut pentru o perioadă de 30 de zile

În schimb, vatmanul urmează să fie supus unei anchete interne a celor de la STB (Societatea de Transport București). 

Vezi și: 

FOTO-SPION Auto Bild România, imagini în exclusivitate cu ceea ce pare a fi noul Suv-Coupe Dacia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
1487342688089081
Petre Dumitrescu  •  07 Ianuarie 2020, 14:05

Il sustin pe vatman, nu mi se pare normal sa fie sanctionat. Ce optiuni avea in situatia asta? Ni s-a luat tuturor de cocalarii cu BMW (nu e hate la adresa oamenilor decenti cu BMW) care se cred regii soselelor. Aceasta "specie" de soferi emana aroganta prin toti porii, indiferent daca esti sofer sau pieton la trecere, te lovesti de nesimtirea lor. Din nefericire dupa o luna in care e pieton, cocalarul va reveni la volan.

robotzel
robotzel  •  07 Ianuarie 2020, 00:20

Si apropo unde este franarea brusca? De la 5 km/h la 0? Asta este brusc in mintea politiei rutiere?

robotzel
robotzel  •  07 Ianuarie 2020, 00:18
Postat de Geani Muraru pe 06 Ianuarie 2020, 23:17

Era misto ca vatmanul sa fi fost unul de vreo 2 metri si sa fi deschis usile la tramvai Toparlanului si sa le inchida apoi ca la Tom si Jerry. Sa fi vazut cum tipa ca o ***

Tu esti toparlan. Politia este ***. Acum 2 ani seful politiei rutiere a spus ca tunci cand sunt una sau doua benzi pe sens este permis mersul pe linia de tranvai atata timp cat nu blochezi tranvaiul in intersectie lucru scris si in codul rutier unde nu se specifica numarul de benzi. Este evident ca toparlanul de vatman nu era blocat in intersectie pt ca si el trebuia sa stea la semafor ca si restul muritorilor de rand. Deci? A fost o ticalisie made stb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează