SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1-RED BULL

Webber se retrage din Formula 1! Red Bull a pus ochii pe Iceman

Mark Webber, foto: reuters
Mark Webber, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 11:40

Pilotul australian de la Red Bull, Mark Webber, va părăsi echipa de Formula 1 la sfîrşitul acestui sezon

În vîrstă de 36 de ani, Webber se va alătura companiei Porsche, cea care încearcă să se impună în ediţiile viitoare ale cursei de la Le Mans şi are nevoie de piloţi care să se alăture efortului de a concepe o maşină pregătită pentru o asemenea provocare.

Kimi Raikkonen este favorit să-l înlocuiască pe Webber în cadrul echipei Red Bull, însă echipa britanică îi menţine în joc de glezne şi pe piloţii de la Toro Rosso, Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.

În 12 ani petrecuţi în Formula 1, Mark Webber a cîştigat nouă curse, s-a clasat de 36 de ori pe podium, a plecat de 11 ori din pole position şi a terminat de două ori pe locul 3 în clasamentul piloţilor din Campionatul Mondial.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
raikkonen81
raikkonen81  •  27 Iunie 2013, 23:33
Postat de drugzbunny pe 27 Iunie 2013, 17:15

Ar fi intr-adevar un dream-team. Raikkonen mi se pare cel mai subapreciat pilot din ultimul deceniu, si daca tot nu il poate nimeni intrece pe Vettel, macar sa iasa campion cu echipa.

Kimi e peste Vettel

drugzbunny
drugzbunny  •  27 Iunie 2013, 17:15
Postat de jalemare pe 27 Iunie 2013, 11:53

pfai ce echipa ar fi vettel-kimi!!!

Ar fi intr-adevar un dream-team. Raikkonen mi se pare cel mai subapreciat pilot din ultimul deceniu, si daca tot nu il poate nimeni intrece pe Vettel, macar sa iasa campion cu echipa.

dodeh1
dodeh1  •  27 Iunie 2013, 13:51

Kubica are mari sanse sa il inlocuiasca pe Massa. Totul depinde de jocurile celor de la Mercedes AMG la care lucreaza Kubica (teste pe simulator in special). Nu stiu daca stiti dar Kubica foarte des calatoreste cu cei de la Ferrari. Acest lucru se datoreaza relatiilor bune cu sefii Ferrari si relatia de amicitie dintre el si Alonso.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează