SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

1000 de jucători s-au înscris în numai 3 zile la Sport Arena Streetball 2009!

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2009 00:00

În numai trei zile, joi, vineri şi sîmbătă, s-au încsris online 271 de echipe pentru competiţia de 3 la 3 şi 18 echipe pentru cea de 5 la 5 contînd pentru Turneul 2 al Sport Arena Streetball 2009.

Este pentru prima dată în cei cinci ani de existenta a Sport Arena Streetball, cînd echipele se validează într-un termen atît de scurt. Astfel, pe situl turneului, www.3la3.ro, au fost afişate încă de astăzi programările meciurilor care vor avea loc în weekend. Din păcate, cîteva sute de jucători vor privi meciurile fie ca spectatori live, fie de acasă, în transmisia online.

Pentru o parte dintre aceşti “spectatori” şi pentru ca Turneul 3 al Sport Arena Streetball va avea loc abia la finele lunii iulie, pentru cei cu vîrstă sub 18 ani, Virgil Stănescu, căpitanul echipei naţionale de baschet, organizează începînd de luni, 15 iunie, o tabără gratuită de baschet, unde copiii pot învăţa baschet direct de la idolii lor, componenţi ai echipei naţionale.

Aflat la cea de a V-a ediţie, Campionatului Sport Arena Streetball, primul campionat de streetball organizat în România va debuta cu meciurile primului din cele 4 turnee regulate pe data de 29 mai 2009. Formatul competiţiei va fi identic cu cel din anul 2008 la a cărui ediţie au participat peste 1.000 de echipe şi peste 4.000 de jucători de baschet, încurajaţi de peste 15.000 de spectatori devenind astfel cea mai importantă competiţie de baschet în aer liber organizată vreodată în România.

Campionatul va cuprinde 4 turnee regulate care se vor desfăşura în perioada mai – august 2009. Echipele care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul acestor turnee se vor lupta pentru medaliile de campioni în cadrul turneului Master care va avea loc în luna septembrie. Meciurile din cadrul Campionatului Sport Arena Streetball 2008 se vor desfăşura pe terenurile de baschet ale celei mai moderne baze sportive în aer liber din România – baza sportivă Sport Arena Politehnica.

Meciurile, de pe toate cele patru terenuri, vor fi transmise live pe siteul 3la3.ro. Gazeta Sporturilor vă aşteaptă cu mic, cu mare la turneu să vedem ce aţi mai învăţat. La Sport Arena Streetball 2009 puteţi sfida gravitaţia. Have a nice fly! 

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (2)
 •  08 Iunie 2009, 21:11

din cate stiu eu a fost turneul 1...pacat ca a plouat sambata

 •  08 Iunie 2009, 20:41

incredibil. daca ceea ce scrie este adevarat, doamna ministru a mts, poate ca luati ca model campania asta pentru mai multe orase din tara. tinerii de asa ceva au nevoie, nu de clipuri tv si conferinte de presa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează