SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

A sărit ”de fericire” » O baschetbalistă s-a aruncat de pe un bloc după o noapte de beţie

Chelsea Lyons e legitimată la CSBT Alexandria.
Chelsea Lyons e legitimată la CSBT Alexandria.

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 10:59

Chelsea Lyons (23 ani), de la CSBT Alexandria, s-a aruncat duminică de la etajul 4 al unui bloc, după o beţie în club cu prietenele, dar a scăpat ca prin minune fără răni grave. Ea s-a ales doar cu un picior rupt şi, după ce i-a fost pus în ghips la spital, a refuzat internarea!

Chelsea Lyons a fost găsită duminică dimineaţă, în jurul orei 4, prăbuşită pe capota unei maşini parcate în faţa blocului din Alexandria în care americanca era cazată.

"Chelsea a mai sărit!"
Călin Voicu, preşedintele clubului la care e legitimată sportiva, susţine că Chelsea i-ar fi explicat gestul său, motivînd că s-a aruncat "de fericire!". Expertiza psihiatrică n-a adus vreo lămurire, "doctorii au spus că n-are nici o depresie, nimic în neregulă", completează oficialul.

Tot directorul clubului încearcă să pună gestul fetei pe seama unui hobby "dereglat" şi drept consecinţă a consumului de alcool. "Nu ştiu dacă a băut, ştiu doar că n-a fost vorba de sinucidere şi nici măcar nu e vorba de un accident".

Şi atunci? "Chelsea practică sporturi extreme la ea în ţară, mai face aşa din cînd în cînd. E prima oară cînd sare de la o înălţime aşa mare. Era sigură că nu poate păţi nimic!" a fost declaraţia uluitoare a lui Voicu.

Colegele şi antrenorul americancei au refuzat să comenteze incidentul.

Chelsea Lyons a scăpat ca prin minune fără răni grave. Ea s-a ales doar cu un picior rupt şi, după ce i-a fost pus în ghips la spital, a refuzat internarea!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
cobra_z
cobra_z  •  11 Februarie 2013, 15:38

ce aveti cu fata ? dupa ce ati facut-o de atatea ori "cioara" , tot ea e de vina ca a vrut sa se convinga daca poate sa zboare ? ...un singur lucru nu l-a stiut : ciorile sunt printre cele mai inteligente specii de pe pamant dupa om ...ceea ce despre ea nu se poate spune :)

plischi
plischi  •  11 Februarie 2013, 08:37

PRO(a)ST (a) SA FII, NOROC SA AI!

flo_ax
flo_ax  •  11 Februarie 2013, 04:29

Dumnezeu iubeste nebunii si betivii... si ii protejeaza

Vezi toate comentariile (4)
Comentează