BASCHET  ·  TRAGEDIE

Aceasta este, probabil, ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață

Joi, 30 Ianuarie, 16:34

Un selfie cu un fan este, cel mai probabil, ultima fotografie în care Kobe Bryant a apărut, înainte de tragedia întâmplată pe 26 ianuarie 2020.

Brady Smigiel, un puști în vârstă de 13 ani, s-a fotografiat cu idolul său sâmbătă, 26 ianuarie, în interiorul „Mamba Sports Academy”, deținută de fostul baschetbalist legendar. Duminică, Bryant își găsea sfârșitul într-un accident de elicopter, în care se mai afla și fiica sa Gianna.

În fotografia din dreapta, cea în care Kobe nu se uită la cameră, se vede cum americanul era afectat de înfrângerea echipei fiicei sale, Lady Mambas, scor 29-46, împotriva celor de la Cyfair Nikecoop. Totuși, legenda baschetului mondial a fost amabil și a dat mâna cu Brady.

De asemenea, Smigiel i-a spus că este nemulțumit de calitatea selfie-ului blurat, iar Bryant i-a făcut o promisiune pe care, din păcate, nu a mai putut s-o îndeplinească: „O să facem una mai bună mâine”.


TMZ, site-ul care a anunțat moartea lui Kobe Bryant, a intrat în posesia unor fotografii teribile, făcute la doar câteva minute după prăbușirea elicopterului. Imaginile au fost surprinse de un biciclist care se antrena pe un traseu din apropiere.  

Imaginile demonstrează două dintre teoriile autorităților: ceața densă din zonă și faptul că niciun om aflat la bord nu ar fi avut vreo șansă să supraviețuiască în urma impactului. 

vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1