SPORTURI  »  BASCHET  »  INEDIT

All Star Game la baschet feminin va fi precedat de o prezentare de modă a sportivelor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 martie 2011 17:58

Organizatorii All Star Game la baschet feminin, programat pentru data de 27 martie, la Dej, au anunţat că meciul demonstrativ va fi precedat de momente mai multe evenimente, printre care se numără o prezentare de modă la care vor participa componentele celor două echipe, Nord şi Sud.

La fel ca în ediţiile anterioare, All Star Game 2011 va fi precedat şi de un meci demonstrativ de Old Star, în care vor participa fostele glorii ale echipei locale Someşul Dej, şi de mai multe dispute de minibaschet. De asemenea, vor avea loc şi diverse concursuri interactive şi dansuri ale majoretelor.

Antrenorul coordonator al loturilor feminine de baschet, Svetlana Drăguşin, a promis că All Star Game va fi un spectacol deosebit. "Atunci când am vorbit cu fostele mele colege de la Dej, m-au trecut fiorii. Îmi amintesc că am mai fost acolo la un All Star Game, în urmă cu câţiva ani, iar eu evoluam la Nord şi doamna preşedinte Tocală la Sud. Pentru noi sunt multe amintiri acolo. Vom avea concursuri de miss, concursuri pentru copii, o prezentare de modă cu componentele celor două echipe. Va fi un spectacol deosebit. Personal, abia aştept să joc un baschet cu fetele în Dej", a spus Drăguşin.

Preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, a precizat că oraşul care va găzdui All Star Game a dat multe talente pentru baschetul românesc. "Reuşim şi în acest an să organizăm All Star Game. Acest eveniment este un meci demonstrativ, dar şi o recunoaştere a valorilor pe care baschetul le are şi le cultivă. Am decis ca acest meci să aibă loc la Dej, pentru că acolo am avut un centru care a dat multe talente şi jucătoare pentru lotul naţional al României. Am ales Dejul pentru că o parte dintre noi am activat într-un oraş mic cu o cultură pentru sport şi pentru baschet. În această ediţie a All Star Game vom avea multe jucătoare tinere, dar şi jucătoare cu o foarte mare experienţă. Prin acest eveniment ne dorim să promovăm valorile, să arătăm că existăm şi că avem de unde să învăţăm, iar pe altă parte să le arătăm copiilor că pot face performanţă în baschet şi îşi pot depăşi limitele", a afirmat Tocală.

Componentă a echipei naţionale şi a formaţiei Rapid Bucureşti, Floriana Diaconu a declarat că All Star game înseamnă şi puţină distracţie pentru jucătoarele care vor participa la acest eveniment: "În cadrul unui astfel de eveniment, în primul rând, pe mine mă bucură actele de caritate şi întâlnirea cu colegele de la lot. Acest meci înseamnă puţină distracţie pentru noi, după anul greu care este aproape de final".

All Star Game la baschet feminin se va desfăşura la Dej, la data de 27 martie.

Componenţa celor două formaţii este următoarea:

Nord: Cristina Ciocan (ICIM Arad), Anca Stoenescu (BCM Bega Danzio Timişoara), Larisa Toma (ICIM Arad), Anita Meszaros (ICIM Arad), Ashlee Roberson (ICIM Arad), Laura Budean (BCM Bega Danzio Timişoara), Claudia Pop (CS Municipal Satu Mare), Cherisse Graham (ICIM Arad), Danielle Walker (Politehnica Iaşi), Lori Bjork (CS Municipal Satu Mare), Monica Broşovsky-Boriga (ICIM Arad), Alexandra Uiuiu (CSU LPS Alba Iulia). Antrenori: Nolan Stacey (ICIM Arad) şi Dan Ionescu (BCM Bega Danzio Timişoara).

Sud: Cristina Bigică (Olimpia Bucureşti), Annemarie Părău (LMK BC Sfântu Gheorghe), Renee Walker (LMK BC Sfântu Gheorghe), Ildiko Vass (LMK BC Sfântu Gheorghe), Florina Diaconu (Rapid Bucureşti), Nevena Saponjici (CSB Teleorman Alexandria), Tena Rene Matthews (SCM CSS Craiova), Monica Ivan (BC Galactica Olimpia Braşov), Adina Lovasz (Sportul Studenţesc), Gabriela Cursaru (Olimpia Bucureşti). Antrenori: Mădălin Piperea (CSB Teleorman Alexandria) şi Attila Vereş (LMK BC Sfântu Gheorghe).

Componentele celor două selecţionate au primit voturi din partea fanilor (care au valorat 30 la sută), din partea reprezentanţilor mass-media (30 la sută) şi din partea reprezentanţilor Colegiului Central al Antrenorilor (40 la sută).

Conform datelor centralizate, preferatele publicului (dintr-un total de 2.384 de voturi) au fost Laura Budean (1.222 de voturi) şi Anca Stoenescu (1.170 de voturi), de la Nord, respectiv Alina Chivu (990 de voturi) şi Cristina Bigică (950 de voturi), de la Sud.

În cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentate componentele All Star Game, Carmen Tocală a anunţat şi lansarea apei oficiale a FR Baschet, "Bodoc".

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
racheta147
racheta147  •  16 Martie 2011, 12:08

In sfarsit un articol si despre baschetul feminin. Acusi urmeaza play-offul si speram sa vedem cat mai multe stiri despre el..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează