SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Amabilităţi între duşmani » Shaquille O'Neal a primit felicitări neașteptate de la Kobe Bryant

Shaquille O'Neal şi Kobe Bryant, în 2009
Shaquille O'Neal şi Kobe Bryant, în 2009

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Kobe Bryant l-a felicitat, e drept, cu întârziere, pe Shaquille O'Neal, după intrarea acestuia în Hall of Fame.

Kobe şi Shaq nu s-au iubit niciodată. Au fost coechipieri, la Lakers, care au cucerit împreună 3 titluri NBA, dar s-au detestat fără ocolişuri, spre deliciul presei, păstrând totuşi un respect profesional şi o colaborare excelentă pe teren.

Povestea lor personală cu cea din teren continuă şi-n ziua de azi, cu suişuri şi coborâşuri. Ultimul episod s-a consumat zilele trecute, după ce O'Neal se plânsese că fostul său coleg de echipă nu l-a sunat să-l felicite pentru primirea în NBA Hall of Fame.

În timpul discursului său de primire, O'Neal, acum în vârstă de 44 de ani, l-a înţepat, în glumă, pe Kobe Bryant, mulţumindu-i că "m-a ajutat să cuceresc trei inele de campion la Los Angeles, apoi m-a ajutat să fiu dat afară din echipă şi să plec la Miami".

La Miami Heat, O'Neal a mai câştigat un titlul NBA. Rămas la Lakers, Bryant are în total 5 campionate câştigate.

Între timp însă, Kobe a trecut peste vechile animozităţi şi i-a transmis uriaşului Shaquille O'Neal un mesaj pe Twitter: "Felicitări fratelui meu mai mare, cel mai bun dintre greii tuturor timpurilor, pentru primirea în Hall of Fame! Meritai cu prisosinţă".

4 titluri de campion NBA are Shaquille O'Neal. De asemenea, baschetbalistul retras în 2011, are şi un titluri olimpic alături de naţionala SUA, în 1996

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează