SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFER

Annemarie Părău s-a transferat la vicecampioana CSM Satu Mare

Annemarie Părău
Annemarie Părău

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 22:32

Componenta naţionalei de baschet feminin a României, Annemarie Parau a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu vicecampioana CSM Satu Mare.

Potrivit anunţului făcut de conducerea clubului sătmărean, în cadrul conferinţei de presă de luni, alte două componente ale echipei naţionale, Andreea Orosz şi Claudia Pop şi-au prelungit contractele cu formaţia antrenată de Dan Fleşeriu, scrie Mediafax.

Cele trei baschetbaliste au fost prezente la conferinţa de presă de luni, în care a fost anunţat şi noul preşedinte al secţiei de baschet de la CSM, Florin Mureşan, care îi succede în funcţie lui Petru Eleş.

"Am venit cu inima deschisă la Satu Mare şi cred că vom avea performanţe împreună. Chiar îmi doresc să iau un trofeu cu această echipă?, a declarat noua jucătoare de la CSM, Annemarie Părău, care a mai evoluat în cariera sa la ICIM Arad, MCM Târgovişte, LMK Sf. Gheorghe, Dexia Namur (Belgia) şi Reims (Franţa).

CSM Satu Mare are programată reunirea în vederea noului sezon în prima săptămînă din luna august, până atunci fiind preconizate şi alte transferuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează