SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Anthony Davis, contract uriaș în NBA! Numărul 1 la salarii în baschet » Suma colosală pe care o va lua

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 18:10

Anthony Davis a intrat în istorie la doar 22 de ani. Starul NBA tocmai a semnat cel mai mare salariu din istoria ligii nord-americane.

New Orleans Pelicans i-a oferit lui Davis un contract record de 145 de milioane de dolari pe 5 ani, ce urmează să intre în vigoare din 2016.

În medie cu un salariu de 29 de milioane de dolari pe an, Anthony l-a devansat pe Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), care semnase în 2014 pentru un contract de 136 de milioane de dolari pe 7 ani. Este al nouălea salariu din istoria sportului!

Davis a prins echipa ideală a sezonului 2014/15 la doar al doilea său sezon în NBA. După ce Pelicans s-a oprit în primul tur al play-off-ului NBA (0-4 cu campioana Golden State Warriors), franciza vrea să joace un rol mai important în proximul sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează