SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

VIDEO Antrenorul lui Golden State a dat cu pumnul în masă și i-a făcut praf pe politicieni, după masacrul cu 21 de morți din Texas: „Puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri?”

Steve Kerr
Steve Kerr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 09:35 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 10:10

Steve Kerr (56 de ani), antrenorul lui Golden State Warriors, a avut un discurs manifest după masacrul din Texas, de marți, când 21 de persoane au fost ucise într-o școală.

Un tânăr de 18 ani a intrat într-o școală elementară din Texas, marți, și a început să împuște elevii și profesorii. Potrivit Departamentului de Siguranță Publică din Texas, 19 copii și doi adulți au murit în urma masacrului. Atacatorul a fost, de asemenea, ucis.

Avocatul echipei lui Becali explică pentru GSP situația la zi a proceselor cu CSA: „FCSB e Steaua! Vom recâștiga toată istoria”
FCSB - CSA STEAUA
Avocatul echipei lui Becali explică pentru GSP situația la zi a proceselor cu CSA: „FCSB e Steaua! Vom recâștiga toată istoria”

Steve Kerr, discurs manifest după tragedia din Texas

Steve Kerr a refuzat să vorbească despre baschet, în ciuda faptului că echipa sa joacă finala Conferinței de Vest cu Dallas Mavericks. Fostul jucător de la Chicago Bulls a trecut printr-o tragedie și în tinerețe, când tatăl său a murit într-un atentat în Beirut, în 1984.

Vizibil afectat, Kerr a lovit în masa de la conferința de presă și și-a început discursul: „Când o să facem ceva? Am obosit să mă trezesc dimineața și să fiu nevoit să ofer condoleanțe familiilor devastate de tragediile acestea. Sunt sătul de momentele de reculegere. Ajunge!”

Kerr s-a referit apoi la faptul că legea privind verificarea mai amănunțită a persoanelor care își achiziționează arme nu a fost aprobată. „Este un motiv pentru care nu vor vota această lege. Să își mențină puterea. 

Așa că vă întreb, Mitch McConnell, (n.r. - liderul minorității din Senat), vă întreb pe toți senatorii care refuză să facă ceva în legătură cu violența, cu împușcăturile din școli și din supermarketuri. Vă întreb: Aveți de gând să puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri, ale bătrânilor noștri și ale credincioșilor noștri? Pentru că așa se pare”

Citește și: 

Golden State Warriors, aproape de o nouă finală NBA » Meci imens făcut de Steph Curry și Luka Doncic

Fostul #5 ATP și-a luat rămas bun de la tenis în lacrimi, pe centralul de la Roland Garros » Bornele unei cariere remarcabile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
bimbaq
bimbaq  •  25 Mai 2022, 16:21
Postat de Ceferinho pe 25 Mai 2022, 12:06

Visul umed al masoneriei...sa-i lase pe americani fara arme pentru a-i baga in jug, ca pe europeni. Deocamdata se multumesc cu plandemii si razboaie. :)))

Ce sa inteleaga niste oameni conditionati de 50 de ani de comunism?

bimbaq
bimbaq  •  25 Mai 2022, 16:12
Postat de Meteor pe 25 Mai 2022, 11:56

Ce stat este acela în care securitatea cetățenilor nu contează? O anarhie "constituțională"?! În Texas, din 1970 și până azi au fost asasinate cu sânge rece de diferiți dezaxați peste 100 de persoane. Doar in Texas! Problema dreptului de a poseda arme letale este dezbătută de un secol și niciun regim politic nu a reușit să amendeze Constituția în sensul interzicerii acestora. În America acest drept este indisolubil legat de conceptul de libertate, o tâmpenie cât această țară de mare. Va mai curge mult sânge nevinovat acolo până își vor da seama că libertatea fără controlul exercitării acestui drept este un nonsens.

In Elvetia dupa serviciul militar obligatoriu, pastrezi arma automata si ai grija de ea acasa... Cate mass shooting au fost in ELvetia in ultimii, sa zicem, 50 de ani? Deci unde este problema? De CIA MKUltra ai auzit?

Ceferinho
Ceferinho  •  25 Mai 2022, 12:06

Visul umed al masoneriei...sa-i lase pe americani fara arme pentru a-i baga in jug, ca pe europeni. Deocamdata se multumesc cu plandemii si razboaie. :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează