SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET FEMININ

BASCHET FEMININ // FOTO Campioana Sepsi SIC, repetiție reușită înaintea startului oficial al sezonului » A câștigat Cupa Sepsi

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 17:10

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioană a României în ultimii patru ani, a câștigat Cupa Sepsi, ultima repetiție înaintea startului Ligii Naționale de baschet feminin.

În finala competiței care a avut loc în acest weekend, Sepsi SIC a învins pe Olimpia CSU Brașov, scor 97-52, iar în finala mică, BC Sirius Târgu Mureș s-a impus cu 60-48 în fața lui KSE Târgu Secuiesc. 

În semifinale Olimpia CSU Brașov a trecut cu 84-54 de ACS KSE Târgu Secuiesc, în timp ce ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 118-33 în partida cu BC Sirius Târgu Mureș. 

Olimpia CSU Brașov și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se întâlnesc din nou miercuri, 2 octombrie, în prima etapă din grupa Est a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Prima rundă din grupa Vest este programată pentru 9 octombrie, iar BC Sirius Târgu Mureș va primi vizita celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc.

FOTO: Miszka Brigitta

VEZI ȘI:

Cu inima spre Cer » Ricky Rubio, MVP al Mondialul de baschet câștigat de Spania, a transformat drama personală într-o luptă pentru bolnavii care suferă de cancer

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  29 Septembrie 2019, 17:56

Felicitari fetelor! Felicitari Zoran Mikes!Sinteti cele mai bune din tara atat in campionat cat si in cupa Romaniei!Succes in noul sezon,si asteptam consecutiv al 5-lea titlu national !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează