SPORTURI  »  BASCHET  »  SEZON NBA 09-10

Boston se impune în primul meci, la Cleveland

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2009 00:00

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 95-89 (meci din Conferinţa de Est)


Boston învinge în primul meci echipa lui LeBron cu scorul de 95-89 şi trece pe prima poziţie a Conferinţei de Est.

După prima zi a noului sezon de NBA, LeBron James îşi depune din nou candidatura pentru cel mai bun jucător al anului, după ce a marcat 38 de puncte, a reuşit 4 recuperări şi 8 pase decisive.

Paul Pierce, Kevin Garnett, Ray Allen, Rajon Rondo şi Rashard Wallace au jucat ca un grup unit şi au reuşit să le fure victoria gazdelor. Pentru Cleveland a debutat Shaquille O'Neal, care s-a alăturat lui LeBron James pe lista favoriţilor publicului.

"Am încercat să le îngrădim libertatea încă de la începutul meciului. Am ştiut că se vor arunca în ofensivă. Mi-a plăcut că au cotribuit cu toţii la succesul echipei", a declarat antrenorul lui Celtics, Doc Rivers.

Jucătorii lui Cleveland nu au intrat în panică şi după meci s-au arătat destul de încrezători în forţele lor.

"Ne vom reveni", s-a limitat James să declare.

Performerii serii au fost Paul Pierce, pentru Celtics, cu 23 de puncte marcate, 11 recuperări şi o pasă decisivă şi LeBron James, pentru Cleveland, cu 38 de puncte, 4 recuperări şi 8 pase decisive.

Mîine dimineaţă, cu începere de la ora 2.30, Boston primeşte vizita lui Bobcats, iar Cavaliers se deplasează în Toronto, pentru meciul cu Raptors (ora 2.00).

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close