SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDAL

FOTO Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama: „Am auzit multe prostii! S-a spus că am meritat să fiu lovită”

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 10:46 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 10:51

Britney Spears (41 de ani) a reacționat în premieră după incidentul avut cu echipa de securitatea lui Victor Wembanyama (19 ani), noul star din NBA.

Ce s-a întâmplat?

  • Victor Wembanyama a fost ales de San Antonio Spurs cu prima opțiune în draftul din 2023. Considerat de specialiști cel mai mare talent de la LeBron James încoace, francezul de 2,26 metri e noua senzație din NBA.
  • La începutul lunii iulie, în Las Vegas, Britney Spears l-a observat pe Wembanyama și a vrut să-l salute. A venit prin spatele lui și a pus mâna pe el, moment în care un bodyguard al jucătorului a agresat-o. E a depus plângere la poliție. 

După reacțiile apărute în social media, artista a reacționat într-un mesaj pe Instagram și a povestit incidentul, din perspectiva ei.

Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama

„Am auzit multe lumea vorbind prostii. S-a spus că am meritat să fiu lovită, că agentul de securitate și-a făcut datoria și că și-a protejat clientul.

Nu sunt de acord ca oamenii să spună că am meritat să fiu lovită pentru că nicio femeie nu merită să fie agresată. Doar l-am atins pe spate (n.r. – pe baschetbalitul Victor Wembanyama). Apoi am fost apucată de mâini, am fost lovită în față și am căzut. Cea mai bună prietenă a mea a venit și m-a ajutat să mă ridic.

Am primit scuze la masa mea, după 30 de minute de la incident. Dar încă nu am primit deocamdată scuze în mod public”, a declarat Britney Spears, potrivit TMZ.

+18 FOTO

Explicațiile lui Victor Wembanyama

Am văzut și eu știrile, am primit multe telefoane. Mergeam cu niște oameni din echipa de pază, erau mulți fani în jur. O persoană m-a strigat, dar le-am spus oamenilor să nu se oprească, s-ar fi creat o îmbulzeală. Acea persoană m-a tras, nu am văzut, nu mi-am dat seama cine e. Știu doar că forțele de ordine au împins-o, nu știu cu ce intensitate. Asta a fost, m-am bucurat apoi de cină. Nu am știut că era Britney Spears. Când am ajuns la hotel am aflat, nu îi văzusem fața. Nu mi-a venit să cred.

-Victor Wembanyama

Citește și: 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează