SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

Burlacu: "Nu e normal ca sportul să fie mozolit cu evenimente de acest gen"

Cătălin Burlacu
Cătălin Burlacu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 23:11

Jucătorul echipei CSU Ploieşti, Cătălin Burlacu, a vorbit la GSP TV despre drama din baschetul românesc, decesul americanului Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu.

"E o tragedie ce s-a întîmplat, e asemănător cu ce a păţit Marian Cozma. E regretabil că am ajuns în 2011 să avem asemenea manifestări. Din ce am înţeles eu, s-a întîmplat totul după o altercaţie în club la sărbătorirea victoriei. E exagerat, nu mi se pare normal. Orice s-ar fi întîmplat acolo nu trebuia să se ajungă aici. Putem discuta de conflicte de comportament poate.

Tinerii americani care vin în România au tendinţa să creadă că sînt superiori. Am înţeles că a încercat ceva cu o fată de acolo care era prietena unui personaj. Probabil a fost o răzbunare. Nu e normal ca sportul să fie mozolit cu evenimente de acest gen, e incredibil. Nu există scuze atunci cînd omori un om", a spus Cătălin Burlacu la GSP TV.

CITEŞTE AICI DETALII DESPRE DECESUL LUI CHAUNCEY HARDY!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează