SPORTURI  »  BASCHET  »  SFÎRŞIT DE CAMPIONAT

Campionii României la baschet vor să joace în FIBA EuroChallenge sau Eurocup

Campionii de la
Campionii de la "U" Mobitelco BT Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 19:57

Preşedintele executiv al "U" Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, a declarat joi că echipa clujeană intenţionează să se înscrie într-o cupă europeană puternică, FIBA EuroChallenge sau Eurocup.

"În acest moment intenţiile noastre sînt de a ne înscrie într-o cupă europeană puternică, mă refer la FIBA Eurochallenge sau chiar Eurocup, fosta ULEB. Le vom discuta cu toţi membrii Consiliului Director şi cu sponsorii echipei, cărora le mulţumesc încă o dată pentru susţinere", a declarat Mircea Cristescu pentru Mediafax.

Oficialul a adăugat că jucătorii noii campioane au intrat deja în vacanţă. "Echipa a intrat deja în vacanţă, străinii se gîndesc să ajungă cît mai repede lîngă familii, iar despre viitor nu pot spune decît că am început discuţii cu jucătorii din lot pentru viitorul sezon", a precizat Cristescu.

Reunirea echipei "U" Mobitelco BT Cluj în vederea noului sezon competiţional va avea loc la 1 august.

Echipa de baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj a cîştigat titlul naţional, marţi, pe teren propriu, după ce a învins în meciul şase al finalei Diviziei A campioana ultimilor şapte ediţii CSU Ploieşti, scor 64-61 (31-24), printr-un coş reuşit în ultima secundă de joc de americanul Tyler Morris, de la aproximativ zece metri.

Jucătorii noii campioane vor încheia sezonul cu un meci în aer liber, programat joi, în faţa Sălii Sporturilor "Horia Demian", în care vor evolua şi suporterii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
john_q
john_q  •  03 Iunie 2011, 13:47

Cum adica "sa se inscrie"??? Nu e ca la fotbal, adica echipa campioana nu merge in echivalentul "ligii campionilor"?

ligax
ligax  •  02 Iunie 2011, 21:11

Mult succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează