SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDAL

Carmen Tocală: ”Nu ştiu la cine se referea Sebastian Ghiţă cînd vorbea de meciuri aranjate”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 18:03

Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet,  a declarat, joi, că nu are cunoştinţă de afirmaţiile referitoare le meciuri aranjate făcute de finanţatorul echipei de baschet masculin CSU Ploieşti, Sebastian Ghiţă, într-o discuţie cu patronul Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vîntu.

"Eu nu am nici un parti-pris, cu nimeni. De-a lungul anilor am refuzat sponsorizări, tocmai pentru a nu ajunge la astfel de situaţii. N-am primit nici măcar o floare. Nu ştiu la cine se referă Sebastian Ghiţă cînd spune că ”Au aranjat ăia de la Mediaş”. La mine nu a venit nimeni!", a afirmat Tocală, potrivit mediafax.

La rîndul său, preşedintele CS Gaz Metan Mediaş, Corin Cindrea, a refuzat să comenteze discuţiile dintre Ghiţă şi Vîntu. "Nu doresc să comentez astfel de afirmaţii. Nu doresc să fim implicaţi în aşa ceva", a declarat Cindrea.

Înregistrări ale unor discuţii între Sebastian Ghiţă, finanţatorul echipei CSU Ploieşti, şi Sorin Ovidiu Vîntu, patronul Realitatea Media, au fost postate pe Youtube şi, printre alte subiecte, cei doi vorbesc despre meciuri de baschet aranjate. Ghiţă spune că CS Gaz Metan Mediaş a aranjat meciuri şi lasă să se înţeleagă că şi echipa sa a participat la astfel de partide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
effe994
effe994  •  21 Aprilie 2011, 20:52

de unde sa stie tanti chestiile astea? pe ea o intereseaza lucruri serioase Draftul NBA de anul asta ,doar la nivelul asta vorbeste dansa ,liga nationala e un hobby

vladutzucluj
vladutzucluj  •  21 Aprilie 2011, 20:02

La mine se referea:))

george_2002
george_2002  •  21 Aprilie 2011, 19:37

eeeiii doamne fereste da cine stie asemenea chestii strict strict secrete doamna???:))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează