SPORTURI  »  BASCHET  »  CRIZĂ ÎN NBA

Carmen Tocală pentru Radio GSP.RO: ”Pînă la 1 ianuarie nu se mai joacă nici un meci în NBA”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 17:00

Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, a vorbit la Radio GSP despre situaţia din NBA, dar şi despre decizia pe care o va lua Vlad Moldoveanu în ceea ce priveşte viitorul său.

Pînă în 1 ianuarie, toate sălile unde se meciurile din NBA se închid şi nu se mai dispută nici un joc. NBA este o societate a acţionarilor, nu este o societate a jucătorilor. S-a produs scăderea cu 22% a veniturilor salariale ale jucătorilor din NBA, iar sindicatul jucătorilor nu a acceptat. În aceste condiţii, acţionarii au refuzat să mai plătească contractele în desfăşurare. Jucătorii vor activa în ţările din care provin, iar pentru ceilalţi încă nu se ştie”, a declarat Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet.

Chiar dacă va fi draftat, Vlad Moldoveanu probabil va juca în Europa o perioadă, mai ales că acum sînt şi aceste probleme din NBA. El este confuz acolo. Are opţiunea de a se antrena acolo pînă în decembrie cu antrenor privat, cu fizioterapeut, cu toate condiţiile. Însă, pînă atunci, are posibilitatea şi de a juca în Europa în perioada acestor luni”, a adăugat Carmen Tocală.

Pînă acum are oferte din Italia, Turcia, Germania şi Franţa, iar în ceea ce priveşte draftul NBA, sînt trei echipe care sînt interesate de el: Washington Wizards, New York Kincks, Indiana Pacers”, a spus Tocală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
malu_spart
malu_spart  •  22 Iunie 2011, 21:09

Draftat ??!!?? Poate recrutat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează