SPORTURI  »  BASCHET  »  SUSPENDARE

Cea mai tare suspendare » Baschetbalistul american DJ Cooper a fost suspendat după ce testul antidoping a relevat că e însărcinat

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 08:53

Baschetbalistul american DJ Cooper (28 de ani), ultima oară la AS Monaco, a fost suspendat doi ani, după ce un test antidoping a relevat că este însărcinat.

În proba lui de urină, care trebuia să arate dacă lua droguri sau nu, a fost descoperit un hormon ce este produs de placentă în timpul gavidităţii. Se pare că jucătorul a înlocuit proba lui de urină cu una aparţinând prieteniei sale, care nu ştia că este însărcinată. FIBA l-a suspendat doi ani pentru fraudă. Cooper a părăsit AS Monaco la finalul anului trecut, din motive personale.

De-a lungul carierei de profesionist, Cooper a mai evoluat pentru PAOK, Enisey, Panatinaikos, Krasny Oktybar, AEK Atena, Pau-Orthez și Gravelines.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
j0k3r
j0k3r  •  06 August 2019, 09:08

ba, da' nu mai are voie omul sa fie gravid? acum si voi....ce naiba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează