SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Controversă după moartea lui Kobe Bryant » Una dintre fete nu apare în testamentul legendei NBA

Kobe Bryant alături de Vanessa și fiicele lor // Sursa: sport.es
Kobe Bryant alături de Vanessa și fiicele lor // Sursa: sport.es

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 15:36

La doar două luni distanță de la accidentul aviatic, în care și-au pierdut viața Kobe și Gianna Bryant și alte șapte persoane, apare o controversă legată de moștenirea averii. Capri, fiica cea mică a lui Kobe, în vârstă de doar nouă luni, nu apare în testamentul lăsat de Kobe.

  • Legendarul baschetbalist, Kobe Bryant, a murit la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla, s-a prăbușit. Alături de acesta, alte 8 persoane și-au pierdut viața, printre care și una dintre fiicele lui Kobe, Gianna Bryant, în vârstă de 13 ani.

Vanessa Bryant (37 de ani), fosta soție a lui Kobe și agentul ei, Rob Pelinka (50 de ani), au depus documentele pentru modificarea testamentului legendei NBA. Acesta nu fusese actualizat după nașterea fiicei cele mici, Capri, acum în vârstă de nouă luni. Astfel, Capri nu va beneficia de moștenirea lăsată de Kobe, în testament fiind trecute numai Vanessa și celelalte două fete, Natalia și Bianka.

Kobe dorea să apară în testament

La nașterea lui Capri, Kobe nu s-a gândit să modifice testamentul, fiindcă era tânăr și nu avea probleme de sănătate. Nimeni, însă, nu își închipuia ca va avea parte de o moarte tragică, la doar 41 de ani. Din actele deținute de Vanessa, reiese faptul că dorința lui Kobe era ca averea să îi revină ei și copiilor. Actuala problemă este că, după moartea lui Kobe, legal, moștenirea Bryant va fi împărțită în trei părți, nu în patru. 

Averea estimată a fostului star din NBA se învârte în jurul sumei de 550 de milioane de dolari.

Citește și alte știri despre Kobe Bryant:

Discurs sfâșietor al soției lui Kobe Bryant! Pe cine învinovățește Vanessa pentru moartea lui Kobe

Kobe Bryant a trimis un ultim mesaj din elicopter înainte să moară! Cui îi era adresat și ce a cerut legenda NBA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează