SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A

CSU Asesoft Ploieşti s-a impus în faţa celor de la CSU Sibiu, după un meci cu scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

CSU Asesoft Ploieşti a debutat cu victorie în actuala ediţie a Campionatului Naţional de baschet, reuşind să treacă de CSU Sibiu.

Deşi au condus după primul sfert, 20-14, sibienii au trebuit să se recunoască învinşi la finalul meciului, pierzînd cu 80-87 (20-14;24-26;16-24;20-23).

Conduşi chiar şi cu zece puncte, ploieştenii au revenit după prima pauză şi, cu Qarraan, aflat într-o zi foarte bună, au preluat conducerea pe tabela de marcaj, avantaj pe care l-au menţinut pînă la final, reuşind să domine jocul.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Doneal Marck (Asesoft), cu 27 de puncte, în timp ce de la CSU Sibiu s-a evidenţiat Cristian Crăciun, cu 16 puncte.

Chiar dacă au obţinut o victorie importantă, cei de la CSU Asesoft Ploieşti nu au fost ocoliţi de probleme. Preşedintele clubului, Alexandru Iacobescu, a fost scos din sală în timpul partidei, după ce a intrat nervos pe teren în sfertul secund, acuzînd arbitrajul.

Galeria sibiană a reacţionat imediat şi a început să scandeze: "Ieşi afară, javra ordinară!". Pentru a evita şi alte momente tensionate,  reprezentanţii clubului CSU Sibiu l-au invitat pe Iacobescu să părăsească  Sala Polivalentă Transilvania.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close