SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET » ELBA - CSU PLOIESTI 65-83

Cu scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2007 00:00

Campionii s-au impus fara probleme la Timisoara, dar conducatorii Elbei au vrut sa retraga echipa de pe teren

Doar primele minute ale intilnirii dintre Elba si Asesoft au fost echilibrate. Cu Obradovici si Elliot in prim plan, elevii lui Mladen Jojici au decolat fara emotii.

Dupa 17-27 la finalul primului sfert, ploiestenii si-au marit avantajul la 18 puncte pina la pauza (33-51). Timisorenii s-au simtit insa nedreptatiti de anumite decizii ale arbitrilor si, dupa pauza, presedintele Valentin Moldovan, impreuna cu directorul sportiv Adrian Vermesan l-au chemat pe observator si i-au transmis ca daca se continua in acelasi mod vor scoate echipa de pe teren.

Partida a continuat totusi, dar Elba nu a reusit sa recupereze handicapul. Elevii lui Dragan Petricevici au ratat  foarte mult: dintr-un total de 15 incercari de 3 puncte inregistrate dupa pauza, timisorenii au transormat doar 3. Daca la finalul sfertului trei diferenta era de 51-65, in final campionii s-au impus cu 83-65.

Elba-CSU Ploiesti 65-83(33-51)
Elba: Velickovic 26,Paltinisanu 11, Markovici 10, Kabengele 5, Tudosa 5, Pesici 5, Nisavici 3
CSU Ploiesti: Obradovici 25, Elliot 22, Blidariu 10, Cepulis 9, Griffith 8,  M. Paul 7,  De Angelo 2

"Ne-au ciupit"
Presedintele Elbei, Valentin Moldovan, a explicat de ce a vrut sa scoata echipa de pe teren. "Am fost suparat pentru ca inclusiv in Timisoara isi pemit sa vina sa ciupeasca, in termeni baschetbalistici, pentru ca echipa din Ploiesti nu are voie sa piarda nicaieri. Cu toata ca ei sint clar cei mai buni ca valoare din campionat si nu au nevoie de asa ceva. Voiam doar sa fim lasati sa jucam baschet, sa fie un joc frumos si sa cistige pe teren" a spus Moldovan.

"Un rezultat normal"
In ciuda  diferentei de scor, antrenorul Dragan Petricevici nu le-a reprosat nimic jucatorilor sai: "E un rezultat absolut normal, am ratat pentru vreo trei meciuri. Dar nu reprosez nimic jucatorilor. Mi se pare firesc pina la urma sa gresesti cind joci cu o echipa care joaca in Cupele Europene la un nivel la care pentru ei meciurile astea sint doar o odihna intre doua meciuri din Cupe. Oricum astazi (n.r. - ieri) am observat ca au tinut in permanenta jucatorii straini in teren, ceea ce insemna ca nici ei nu si-au permis sa ia usor meciul cu noi" a spus Petricevici.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează