BASCHET  ·  TRAGEDIE

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant: un desen din 2017 și un mesaj pe twitter din 2012 anunțau deja tragedia

Luni, 27 Ianuarie, 02:04

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani și alte 3 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California. 

La câteva ore după accidentul tragic de elicopter în urma căruia Kobe Bryant și-a pierdut viața, pe internet a început să circule un clip video cu un desen animat realizat în 2017. 

Ceea ce șochează este tematica lui: în respectiva animație, fostul mare baschetablist american era victima unui accident de elicopter, exact cauza pentru care a murit pe 26 ianuarie 2020. Pe Twitter, numeroși utilizatori au catalogat clipul drept un „fake news”, în timp ce alții au început să creioneze teorii ale conspirației. 

Moartea lui, prevestită și de un mesaj pe twitter

Moartea lui Kobe Bryant a fost prevestită de un fan al său, care în noiembrie 2012 a postat un mesaj sumbru pe twitter: „Kobe își va găsi sfârșitul într-un elicopter prăbușit”.

Postarea a trecut atunci fără să fie observată, însă în contextul actual a devenit virală. Imediat după ce s-a aflat despre accidentul lui Kobe, un prieten i-a atras atenția celui care a postat mesajul că tweet-ul lui va deveni viral, iar reacția fanului a fost următoarea: „Oh, nu! Scuze, scuze, scuze!”

Printre fanii baschetului era cunoscut faptul că Kobe Bryant folosește foarte des elicopterul, chiar și pentru deplasările foarte scurte, pe care în mod normal oamenii le efectuează cu mașina. 

KOBE BRYANT A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE ELICOPTER

Kobe se afla alături de alte patru persoane, printre care și fiica sa de 13 ani, când, din motive necunoscute încă, elicopterul său privat s-a prăbușit. Nu ar exista supraviețuitori. Bryant folosea frecvent elicopterul, un Sikorsky S-76 chopper, chiar și în perioada în care încă evolua în NBA.

VIDEO //  Kobe Bryant a murit într-un crunt accident de elicopter » Imagini de la fața locului

Vezi și: Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (4)

Schaff Kunishewski  •  27 Ianuarie 2020, 19:21

cand zbori de 3-4 ori PE ZI, conform programului publicat al zborurilor respectivului aparat, cu un elicopter produs in 1990 parca, adica cu o vechitura .....o cam cauti.

St Liv  •  27 Ianuarie 2020, 15:06

Nu au prevestit nimic. Erau hateri care fac si "urari" de genul acesta. Si cum se stia ca el se deplaseaza cu elicopterul...

ovidiu2019  •  27 Ianuarie 2020, 14:17

Nu mi se pare o gluma cand creezi desene animate in care Kobe Bryant se prabuseste cu elicopterul. Deloc haios. Nici nu vad de ce ar crea cine asa ceva!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1