SPORTURI  »  BASCHET  »  SURPRIZĂ

FOTO Cum a fost surprinsă Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, de noua echipă

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză. +49   FOTO
Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză.

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 17:16 / Actualizat luni, 28 august 2023 17:17

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, va evolua în sezonul 2023/2024 la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză. 

În prima parte a lunii august, abia revenită după o operație la genunchi, Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, a revenit pe parchet. A făcut parte din lotul naționalei de baschet a României la Jocurile Francofoniei.

Sarah a avut parte de o primire călduroasă la Sfântu Gheorghe. La întâlnirea cu noile colege a primit un tort cu numele clubului. Noua baschetbalista a lui Sepsi a avut timp să viziteze și împrejurimile, făcând cunoștință de la câțiva metri cu un urs.

FOTO. Sarah Dumitrescu, fiica impresarului Anamaria Prodan, surprinsă la noua echipă

+45 FOTO

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe este campioana ultimelor 7 ediții din Liga Națională de baschet feminin. Sezonul trecut, covăsnencele au cucerit trofeul cu victorii pe linie. Vor reprezenta din nou România în cupele europene, în Eurocup.

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. 

A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea. Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde
- Comunicatul oficial al lui Sepsi-SIC Sf. Gheorghe

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Kim Rasmussen, categoric după ce Rapid a pierdut la scor Supercupa cu CSM București: „Totul trebuie schimbat!”

Simona Halep, mărturie în cazul de dopaj: „E greu să trăiești în stilul acesta. Am refuzat să cred!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
22cea
22cea  •  05 Octombrie 2023, 22:35

M-as risca o data .

Shogun01
Shogun01  •  29 August 2023, 08:34
Postat de Mondo pe 28 August 2023, 19:30

Asta chiar nu-si da seama cit de prost arata? Probabil ca si *** se crede frumoasa si desteapta. *** astia prin Californica nu au mai primit-o nici la echipa liceului, iar in Romania joaca la nationala dupa ce a stat aproape 2 ani.

are mama grija, iar noi ne facem de ras cand jucam pe afara

Misu1950
Misu1950  •  29 August 2023, 08:20

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close