SPORTURI  »  BASCHET  »  SFERTURI PLAY-OFF NBA

Dallas, aproape de o surpriză cu Lakers » La al doilea succes consecutiv pe terenul campioanei!

Dirk a cistigat pentru pentru a doua oara duelul cu Gasol
Dirk a cistigat pentru pentru a doua oara duelul cu Gasol

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 13:56

Dallas Mavericks a obţinut a doua victorie consecutivă pe Staples Center, arena campioanei din sezonul trecut, Los Angeles Lakers, şi conduce "la general" cu 2-0, fiind din ce în ce mai aproape de pasul spre semifinalele play-offului.

Dacă toţi fanii echipei antrenate de Phil Jackson s-au aşteptat ca galben-violeţii să îşi ia revanşa după ce au pierdut prima întîlnire cu 96-94, tot oaspeţii au fost cei care au condus ostilităţile în Los Angeles şi au terminat partida în avantaj, 93-81, diminuîndu-le substanţial şansele campionilor en-titre de a mai spera la trofeu şi în acest an.

Kobe Bryant a jucat în nota echipei, ratînd 4 aruncări de 3 puncte şi marcînd un total de 23 de puncte. În sfertul al patrulea Artest a fost eliminat de Monty McCutchen pentru al doilea fault tehnic. Derek Fisher a fost cel mai bun pasator al gazdelor, cu cele 5 reuşite decisive, în timp ce Bynum s-a poziţionat perfect sub panou, recuperînd de 13 ori.

Dallas a fost condusă fără greşeală de un Dirk Nowitzki într-o formă de zile mari, cu cele 24 de puncte reuşite, 7 recuperări şi 2 pase decisive. Nici Barea nu s-a făcut de ruşine în jumătatea adversă, cu 12 puncte înscrise în 17 minute de joc.

În cea de-a treia parte a meciului, din tribunele arenei Staples Center s-au auzit pentru prima dată huiduielile suporterilor care blamau jocul favoriţilor, reacţie comentată după întîlnire de jucătorul lui Dallas, DeShawn Stevenson: "Pentru că au jucat pe teren propriu, cred că le-am rupt o parte din inimă... nu i-am mai văzut niciodată atît de supăraţi. Nu ştiu dacă cei de la Lakers au rămas fără determinare sau sunt obosiţi".

- 2 coşuri de 3 puncte a reuşit Lakers (dintr-un total de 20)

Următoarea întîlnire va avea loc sîmbătă dimineaţa, pe arena celor din Dallas.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează